*

Siellä, täällä, kaikkialla

Kaikki blogit puheenaiheesta EU-Suomi

Päättäjille vastenmielistä elää sovussa naapureiden kanssa

Suomen päättäjät ovat kateissa pahemman kerran päätöksenteossa. Eduskuntapuolueet kautta linjan, eivät ole halukkaita harjoittamaan politikkaa jolla jatkossakin taataan rauhaa itäisen suurvallan Venäjän kanssa. Tämä on vaarallista pullisteluleikkiä.

Viime vuosina on haluttu uskottu sokeasti mitä NATO/ EU / USA toitottaa Venäjän uhasta. Omaa itsenäistä ulkopoliikkaa ei ole  EU-Suomessa. Ulkopolitiikan johto kuuluu EU:lle, NATO:lle ja CIA:lle ja tämä on sovittu osin salaisin sopimuksin ja osin EU:n suhteen muuttamalla Suomen perustuslakia, johon esim. EU - jäsenyys on kirjattu.

Suomen seurattava Britanniaa EU-erossa

Pääministeri Theresa May:n Britannia lähtee unionin sisämarkkinoilta, jotta maa saa itse päättää maahanmuutostaan. Näin sanoo Britannian pääministeri May tänään.

Saksa saa taas hyökätä laillisesti ?

Saksan rikoslaissa on ollut alkaen vuodesta 1945 pykälä (§80), joka kieltää „hyökkäyssodan valmistelemisen“. Tämä laki poistui valikoimasta 01.01.2017.

 

Nyt Saksassa saa siis laillisesti suunnitella „lebensraum“-retkiä ulkomaille!

 

Wanhentunut „Adolf-pykälä“ kuului näin:

Suomi-idea vinoutuu

Suomalaisten kymmenen käskyä:

 

 1. Koeta työllistyä, että sinua ei haukuttaisi työttömäksi.

 2. Huolehdi kehityksestäsi, muuten sinut digitalisoidaan.

 3. Hiilijalanjälkesi vaatii satsauksen bio-energiaan, tee itsellesi sähköauto.

 4. Osta kotimaista, tai ainakin Euroopasta.

 5. Innovoi, uneksi, aktivoidu, mutta älä helvetissä radikalisoidu.

 6. Avaa ikkunoita maailmaan, vaikka suositkin vain kotimaista.

 7. Pidä viholliset lähellä ja ystävät kaukana, älä liity koskaan Natoon.

Kielletään poliittinen aktivismi!

Suomi on kieltojen maa ja uusin someraivon kirvoittanut kieltovimma on levinnyt myös politiikkaan. Kaikki ovat kieltämässä poliittiset „ääriryhmät“ yhdellä suulla.

 

Hieno juttu, mutta.......

 

„Ääriryhmät“ määrittää aina vallankahvassa roikkuvat tahot. Tällä hetkellä ollaan kieltämässä natsit ja kansallismieliset, koska EU-sosialismi ja EU-globalismi haluaa nämä ryhmät pois tieltään.

 

Lapsiavioliitot Euroopassa.

Saksassa on maahanmuuttoaallon sivutuotteena rekisteröity lähdes 1500 lapsiavioliittoa. Tästä joukosta 361 on alle 14-vuotiaita lapsia.

 

Saksan ulkomaalaisvirasto on rekisteröinyt 31. heinäkuuta mennessä maahanmuuttajien joukosta 1475 alaikäistä lasta „naimisissa“ - statuksella. Näistä lapsista 1152 on tyttöjä kertoo ulkomaalaisviraston tiedote. Suurimman osan avioliitoista kerrotaan solmitun lähtömaassa.

 

Islamivastainen ja rasistinen Eurooppa.

Näitä termejä käytti Turkin ulkoministeri Mevlut Cavusoglu puheessaan. Herra Mevlut Cavusoglu on suivaantunut eurooppalaisteen sosiaaliseen mediaan kirjoittamien viestien takia. Nämä „turkkilaisvihaiset“ viestit kirvoitti Turkin uusi laki sallia seksuaalinen kanssakäyminen lasten kanssa. Mevlut Cavusoglu puhuu koko Euroopasta erottamatta esim. Lontoota, jossa valittiin muslimi pormestariksi.

 

Miten Turkki asettuu itse osoittamallaan „rasismiskaalalla“ ?

 

Yli miljoona pakolaista Suomeen?

Jotkut arvioivat pakolaisitaustaisia ihmisiä olevan Suomessa 20 vuoden kuluttua noin miljoona. Tässä ei ole huomioitu sitä, että pakolaisvirta tulee kiihtymään ja perheiden yhdistäminen moninkertaistaa ulkomaalaisten määrän Suomessa. Uskallan arvioida määrän nousevan yli miljoonaksi, jollei kotouttamiseen ja perheiden yhdistämiseen puututa pikaisesti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä